000 01072cam a2200289 i 4500
001 zz2006783401
003 NUKAT
005 20241231095518.0
020 _a8372447020
035 _a(OCoLC)69275135
040 _aWA N/PBbj
_cWA N/PBbj
_dWA N/PBan
_dWA N/PBiks
_dKR U/42AKs
_dKR U/GZs
080 _a633/635(075.8)
100 1 _aŚwietlikowska, Krystyna.
_953941
245 1 0 _aSurowce spożywcze pochodzenia roślinnego /
_cpod red. Krystyny Świetlikowskiej ; [aut.: Krystyna Świetlikowska, Renata Kazimierczak, Grażyna Wasiak-Zys].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2006.
300 _a362 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aRośliny jadalne uprawne
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_953957
700 1 _aKazimierczak, Renata.
_953942
700 1 _aWasiak-Zys, Grażyna.
_953943
920 _a83-7244-702-0
942 _2z
_cBKC
999 _c27626
_d27626