000 01171cam a2200301 i 4500
001 xx002734004
003 NUKAT
005 20241231093615.0
020 _a838649784X
020 _a8386497874
035 _a(OCoLC)1414130714
040 _aŁ 30/BSt
_cŁ 30/BSt
_dŁ 30/BPa
245 0 0 _aMleczarstwo :
_bzagadnienia wybrane.
_n[1] /
_cpod red. Stefana Ziajki ; Akademia Rolniczo-Techniczna im. M. Oczapowskiego w Olsztynie.
260 _aOlsztyn :
_bWydawnictwo ART,
_c1997.
300 _a324 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8 _aDla studentów wydziałów Technologii Żywności i Medycyny Weterynaryjnej oraz osób zainteresowanych przetwórstwem mleka.
650 7 _aPrzemysł mleczarski
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_966072
700 1 _aZiajka, Stefan.
_eRed.
_923781
710 2 _aAkademia Rolniczo-Techniczna (Olsztyn).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_9142814
920 _a83-86497-84-X
920 _a83-86497-87-4
942 _2z
_cBKC
999 _c2771
_d2771