000 | 01063cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2003854213 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231110944.0 | ||
020 | _a1587160412 | ||
035 | _a(OCoLC)1412972879 | ||
040 |
_aLUBL 58/MN _cLUBL 58/MN _dLUBL 58/LL _dLUBL 58/ESs |
||
245 | 0 | 0 |
_aMicrobial safety of minimally processed foods / _ced. by John S. Novak, Gerald M. Sapers, Vijay K. Juneja. |
260 |
_aBoca Raton : _bCRC Press, _ccop. 2003. |
||
300 |
_a[12], 343 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
504 | _aIndeks. | ||
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xkontrola jakości. _2kaba _932443 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xmikrobiologia. _2kaba _936385 |
|
700 | 1 |
_aNovak, John S. _eRed. _954847 |
|
700 | 1 |
_aSapers, Gerald M. _eRed. _954848 |
|
700 | 1 |
_aJuneja, Vijay K. _d(1956- ). _eRed. _954849 |
|
920 | _a1-58716-041-2 | ||
942 |
_2z _cBKW |
||
999 |
_c28000 _d28000 |