000 01063cam a2200301 i 4500
001 zz2003854213
003 NUKAT
005 20241231110944.0
020 _a1587160412
035 _a(OCoLC)1412972879
040 _aLUBL 58/MN
_cLUBL 58/MN
_dLUBL 58/LL
_dLUBL 58/ESs
245 0 0 _aMicrobial safety of minimally processed foods /
_ced. by John S. Novak, Gerald M. Sapers, Vijay K. Juneja.
260 _aBoca Raton :
_bCRC Press,
_ccop. 2003.
300 _a[12], 343 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
504 _aIndeks.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xkontrola jakości.
_2kaba
_932443
650 7 _aŻywność
_xmikrobiologia.
_2kaba
_936385
700 1 _aNovak, John S.
_eRed.
_954847
700 1 _aSapers, Gerald M.
_eRed.
_954848
700 1 _aJuneja, Vijay K.
_d(1956- ).
_eRed.
_954849
920 _a1-58716-041-2
942 _2z
_cBKW
999 _c28000
_d28000