000 01677cam a2200373 i 4500
001 zz2006772827
003 NUKAT
005 20241231104931.0
020 _a8374840234
_qOficyna Ekonomiczna
035 _a(OCoLC)749530713
040 _aWR U/mj
_cWR U/mj
_dWR U/dl
_dWA U/DNs
_dKR U/IFs
041 1 _apol
_heng
100 1 _aMartin, William B.
_954967
240 1 0 _aQuality services
_l(pol.)
_954971
245 1 0 _aZarządzanie jakością obsługi w restauracjach i hotelach /
_cWilliam B. Martin ; przeł. Magdalena Kachniewska.
260 _aKraków :
_bOficyna Ekonomiczna ;
_aWarszawa :
_bWolters Kluwer Polska,
_c2006.
300 _a219 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aNa okł.: "Sprzedaż, obsługa klienta".
504 _aBibliogr. s. [215]. Indeks.
521 8 _aDla menedżerów lokali gastronomicznych, hoteli, ośrodków wypoczynkowych oraz innych przedsiębiorstw usługowych zajmujących się obsługą ruchu turystycznego oraz dla studentów zarządzania w turystyce i uczniów szkół hotelarskich.
650 7 _aHotele
_xzarządzanie.
_2kaba
_927438
650 7 _aUsługi
_xzarządzanie.
_2kaba
_935132
650 7 _aRestauracje
_xzarządzanie.
_2kaba
_954997
650 7 _aZakłady żywienia zbiorowego
_xzarządzanie.
_2kaba
_954998
650 7 _aTechnika hotelarstwa i restauratorstwa.
_2kaba
_937621
650 7 _aJakość usług.
_2kaba
_927822
700 1 _aKachniewska, Magdalena.
_eTł.
_910763
920 _a83-7484-023-4
_qOficyna Ekonomiczna
942 _2z
_cBKW
999 _c28043
_d28043