000 | 01677cam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2006772827 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231104931.0 | ||
020 |
_a8374840234 _qOficyna Ekonomiczna |
||
035 | _a(OCoLC)749530713 | ||
040 |
_aWR U/mj _cWR U/mj _dWR U/dl _dWA U/DNs _dKR U/IFs |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
100 | 1 |
_aMartin, William B. _954967 |
|
240 | 1 | 0 |
_aQuality services _l(pol.) _954971 |
245 | 1 | 0 |
_aZarządzanie jakością obsługi w restauracjach i hotelach / _cWilliam B. Martin ; przeł. Magdalena Kachniewska. |
260 |
_aKraków : _bOficyna Ekonomiczna ; _aWarszawa : _bWolters Kluwer Polska, _c2006. |
||
300 |
_a219 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aNa okł.: "Sprzedaż, obsługa klienta". | ||
504 | _aBibliogr. s. [215]. Indeks. | ||
521 | 8 | _aDla menedżerów lokali gastronomicznych, hoteli, ośrodków wypoczynkowych oraz innych przedsiębiorstw usługowych zajmujących się obsługą ruchu turystycznego oraz dla studentów zarządzania w turystyce i uczniów szkół hotelarskich. | |
650 | 7 |
_aHotele _xzarządzanie. _2kaba _927438 |
|
650 | 7 |
_aUsługi _xzarządzanie. _2kaba _935132 |
|
650 | 7 |
_aRestauracje _xzarządzanie. _2kaba _954997 |
|
650 | 7 |
_aZakłady żywienia zbiorowego _xzarządzanie. _2kaba _954998 |
|
650 | 7 |
_aTechnika hotelarstwa i restauratorstwa. _2kaba _937621 |
|
650 | 7 |
_aJakość usług. _2kaba _927822 |
|
700 | 1 |
_aKachniewska, Magdalena. _eTł. _910763 |
|
920 |
_a83-7484-023-4 _qOficyna Ekonomiczna |
||
942 |
_2z _cBKW |
||
999 |
_c28043 _d28043 |