000 01573cam a2200373 i 4500
001 zz2006884074
003 NUKAT
005 20241231100128.0
020 _a9788374171670
035 _a(OCoLC)69294084
040 _aWA N/PBza
_cWA N/PBza
_dWA N/PBan
_dWA N/PBmas
_dWA U/JKs
080 _a664.017:637.07](075.8)
245 0 0 _aOcena jakości wybranych produktów spożywczych pochodzenia zwierzęcego /
_cred. nauk. Andrzej Sobczyński, Wojciech Zmudziński ; [aut. Anna Dobosz et al.].
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Akademii Ekonomicznej,
_c2006.
300 _a236 s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aMateriały Dydaktyczne / Akademia Ekonomiczna w Poznaniu,
_x1427-1117 ;
_v183
504 _aBibliogr. s. 235-236 i przy rozdz.
650 7 _aŻywność pochodzenia zwierzęcego
_xjakość
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_956289
650 7 _aSurowce zwierzęce
_2DBN
_9171734
650 7 _aTowaroznawstwo
_2DBN
_9171304
658 _aGospodarka, ekonomia, finanse
658 _aRolnictwo i leśnictwo
700 1 _aSobczyński, Andrzej.
_eRed.
_956239
700 1 _aZmudziński, Wojciech.
_eRed.
_956240
700 1 _aDobosz, Anna
_c(ekonomia).
_956241
710 2 _aAkademia Ekonomiczna (Poznań).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_9100712
830 0 _aMateriały Dydaktyczne - Akademia Ekonomiczna w Poznaniu
_x1427-1117
_vnr 183
_9941
920 _a978-83-7417-167-0
942 _2z
_cBKC
999 _c28576
_d28576