000 | 01217cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2007822117 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231085327.0 | ||
020 | _a9788320432770 | ||
035 | _a(OCoLC)749305584 | ||
040 |
_aBYDG 22/ET _cBYDG 22/ET _dBYDG 22/ET _dKR U/42AKs |
||
245 | 0 | 0 |
_aPrzeciwutleniacze w żywności : _baspekty zdrowotne, technologiczne, molekularne i analityczne : praca zbiorowa / _cpod red. Włodzimierza Grajka ; aut.: Wanda Baer-Dubowska [et al.]. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c2007. |
||
300 |
_a582, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aPrzeciwutleniacze _xaspekt zdrowotny. _2kaba _958558 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xdomieszki. _2kaba _936371 |
|
650 | 7 |
_aPrzeciwutleniacze _xaspekt fizjologiczny. _2kaba _958559 |
|
700 | 1 |
_aGrajek, Włodzimierz _d(1946- ). _eRed. _958531 |
|
700 | 1 |
_aBaer-Dubowska, Wanda. _958530 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _9100708 |
|
920 | _a978-83-204-3277-0 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c29647 _d29647 |