000 01468cam a2200337 i 4500
001 zz2007841431
003 NUKAT
005 20241231115130.0
020 _a9788320432657
035 _a(OCoLC)169878339
040 _aŁ 30/JM
_cŁ 30/JM
_dŁ 30/MS
_dWA N/PBbj
_dWA N/PBkws
_dWA N/PBabs
_dGL 001/JK
_dWA U/ZKAs
080 _a60:663.1](075.8)
245 0 0 _aPodstawy biotechnologii przemysłowej :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Włodzimierza Bednarskiego i Jana Fiedurka ; aut. Marek Adamczak [et al.].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2007.
300 _a528, [2] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8 _aDla studentów specjalizujących się w chemii i technologii żywności, a także dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
650 7 _aBiotechnologia
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_961917
650 7 _aMikrobiologia przemysłowa
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_929592
650 7 _aBiotechnologia.
_2kaba
_925328
700 1 _aBednarski, Włodzimierz
_d(1943- ).
_eRed.
_93366
700 1 _aFiedurek, Jan
_d(1950- ).
_eRed.
_961913
700 1 _aAdamczak, Marek.
_92264
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_9100708
920 _a978-83-204-3265-7
942 _2z
_cBKC
999 _c31042
_d31042