000 01273cam a2200337 i 4500
001 xx001089274
003 NUKAT
005 20241231113355.0
020 _a9788374264921
035 _a(OCoLC)749691523
040 _aTOR U/MS
_cTOR U/MS
_dTOR U/LF
_dKIEL 010/ EPs
099 _ahh_632739
245 0 0 _aHACCP :
_bkatalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych /
_cMarek R. Zadernowski [et al.].
246 3 _aHazard Analysis and Critical Control Point
260 _aGdańsk :
_bOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr,
_c2008.
300 _a96 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 94-96.
521 8 _aPublikacja przeznaczona dla członków zespołu HACCP.
650 7 _aAnaliza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny.
_2kaba
_924664
650 7 _aHigiena żywności.
_2kaba
_938162
650 7 _aRyzyko zdrowotne.
_2kaba
_933317
650 7 _aŻywność
_xskażenie.
_2kaba
_938164
700 1 _aZadernowski, Marek R.
_939657
710 2 _aOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk).
_4pbl
_9101386
920 _a978-83-7426-492-1
942 _2z
_cBKC
999 _c33107
_d33107