000 | 01273cam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001089274 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231113355.0 | ||
020 | _a9788374264921 | ||
035 | _a(OCoLC)749691523 | ||
040 |
_aTOR U/MS _cTOR U/MS _dTOR U/LF _dKIEL 010/ EPs |
||
099 | _ahh_632739 | ||
245 | 0 | 0 |
_aHACCP : _bkatalog zagrożeń biologicznych, fizycznych i chemicznych / _cMarek R. Zadernowski [et al.]. |
246 | 3 | _aHazard Analysis and Critical Control Point | |
260 |
_aGdańsk : _bOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr, _c2008. |
||
300 |
_a96 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 94-96. | ||
521 | 8 | _aPublikacja przeznaczona dla członków zespołu HACCP. | |
650 | 7 |
_aAnaliza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny. _2kaba _924664 |
|
650 | 7 |
_aHigiena żywności. _2kaba _938162 |
|
650 | 7 |
_aRyzyko zdrowotne. _2kaba _933317 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xskażenie. _2kaba _938164 |
|
700 | 1 |
_aZadernowski, Marek R. _939657 |
|
710 | 2 |
_aOśrodek Doradztwa i Doskonalenia Kadr (Gdańsk). _4pbl _9101386 |
|
920 | _a978-83-7426-492-1 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c33107 _d33107 |