000 01460cam a2200325 i 4500
001 xx001133902
003 NUKAT
005 20241231085636.0
035 _a(OCoLC)749990315
040 _aKR 7/TS
_cKR 7/TS
_dKR 7/TS
_dKR 7/DDs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aPrzewodnik dobrej praktyki higienicznej dla przemysłu soków owocowych /
_c[oprac. przez AIJN ; tł. Lubomiła Owczarek ; oprac. red. Jacek Czarnecki, Grzegorz Trochimczuk] ; Polska Federacja Producentów Żywności.
246 1 _iTyt. oryg.:
_aGuide of good hygiene practice for the fruit juice industry
260 _aWarszawa :
_bPolska Federacja Producentów Żywności,
_c2002.
300 _aXII, 35 s. ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aEuropejskie Kodeksy Higieny
500 _aNa okł.: Przemysł soków owocowych.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xwarunki zdrowotne.
_2kaba
_932446
650 7 _aHigiena żywności.
_2kaba
_938162
700 1 _aOwczarek, Lubomiła.
_eTł.
_966059
700 1 _aCzarnecki, Jacek
_c(żywność).
_eRed.
_966407
700 1 _aTrochimczuk, Grzegorz
_d(1946- ).
_eRed.
_966408
710 2 _aAssociation of the Industry of Juices and Nectars from Fruits and Vegetables of the European Union.
_966409
830 0 _aEuropejskie Kodeksy Higieny
_966410
942 _2z
_cBKC
999 _c33284
_d33284