000 | 01164cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001208521 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231094539.0 | ||
020 | _a9788360197691 | ||
035 | _a(OCoLC)297674075 | ||
040 |
_aWA 14/IB _cWA 14/IB _dTOR U/TMs |
||
100 | 1 |
_aDominik, Piotr _c(technologia żywności). _969012 |
|
245 | 1 | 0 |
_aGastronomia we współczesnym hotelu / _cPiotr Dominik. |
260 |
_aWarszawa : _bALMAMER Wyższa Szkoła Ekonomiczna, _c2008. |
||
300 |
_a159, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. 153-159 s. | ||
521 | 8 | _aNiniejsza publikacja stanowi podręcznik dla osób mających w swym programie zagadnienia związane z gastronomią szczególnie w hotelarstwie. | |
650 | 7 |
_aGastronomia _vpodręczniki akademickie. _2kaba _967883 |
|
650 | 7 |
_aHotele _xzarządzanie _vpodręczniki akademickie. _2kaba _944311 |
|
650 | 7 |
_aRestauracje _xzarządzanie _vpodręczniki akademickie. _2kaba _969516 |
|
920 | _a978-83-60197-69-1 | ||
942 |
_2z _cBKM |
||
999 |
_c34322 _d34322 |