000 01164cam a2200289 i 4500
001 xx001208521
003 NUKAT
005 20241231094539.0
020 _a9788360197691
035 _a(OCoLC)297674075
040 _aWA 14/IB
_cWA 14/IB
_dTOR U/TMs
100 1 _aDominik, Piotr
_c(technologia żywności).
_969012
245 1 0 _aGastronomia we współczesnym hotelu /
_cPiotr Dominik.
260 _aWarszawa :
_bALMAMER Wyższa Szkoła Ekonomiczna,
_c2008.
300 _a159, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. 153-159 s.
521 8 _aNiniejsza publikacja stanowi podręcznik dla osób mających w swym programie zagadnienia związane z gastronomią szczególnie w hotelarstwie.
650 7 _aGastronomia
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_967883
650 7 _aHotele
_xzarządzanie
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_944311
650 7 _aRestauracje
_xzarządzanie
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_969516
920 _a978-83-60197-69-1
942 _2z
_cBKM
999 _c34322
_d34322