000 01192cam a2200301 i 4500
001 xx001244775
003 NUKAT
005 20241231100934.0
020 _a9788370119034
035 _a(OCoLC)297829934
040 _aKR 7/TS
_cKR 7/TS
_dKR 7/EG
_dKR 7/HTs
100 1 _aSkrabka-Błotnicka, Teresa
_d(1933- ).
_919554
245 1 0 _aBezpieczeństwo żywności /
_cTeresa Skrabka-Błotnicka, Bogusław Masłowski.
260 _aWrocław :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego,
_c2008.
300 _a138, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 134-138.
521 8 _aPodręcznik dla studentów kierunków związanych z technologią żywności oraz pracowników sektora produkującego żywność.
650 7 _aHigiena żywności.
_2kaba
_938162
650 7 _aHigiena żywności
_xprawo
_zKraje Unii Europejskiej.
_2kaba
_938115
650 7 _aHigiena żywności
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_952601
700 1 _aMasłowski, Bogusław.
_969162
920 _a978-83-7011-903-4
942 _2z
_cBKM
999 _c34440
_d34440