000 | 01192cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001244775 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231100934.0 | ||
020 | _a9788370119034 | ||
035 | _a(OCoLC)297829934 | ||
040 |
_aKR 7/TS _cKR 7/TS _dKR 7/EG _dKR 7/HTs |
||
100 | 1 |
_aSkrabka-Błotnicka, Teresa _d(1933- ). _919554 |
|
245 | 1 | 0 |
_aBezpieczeństwo żywności / _cTeresa Skrabka-Błotnicka, Bogusław Masłowski. |
260 |
_aWrocław : _bWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, _c2008. |
||
300 |
_a138, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 134-138. | ||
521 | 8 | _aPodręcznik dla studentów kierunków związanych z technologią żywności oraz pracowników sektora produkującego żywność. | |
650 | 7 |
_aHigiena żywności. _2kaba _938162 |
|
650 | 7 |
_aHigiena żywności _xprawo _zKraje Unii Europejskiej. _2kaba _938115 |
|
650 | 7 |
_aHigiena żywności _zPolska _y1990-. _2kaba _952601 |
|
700 | 1 |
_aMasłowski, Bogusław. _969162 |
|
920 | _a978-83-7011-903-4 | ||
942 |
_2z _cBKM |
||
999 |
_c34440 _d34440 |