000 | 00981cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001258844 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101850.0 | ||
020 | _a9788375830200 | ||
035 | _a(OCoLC)750646577 | ||
040 |
_aKR U/maj _cKR U/maj _dKR U/WS _dKR 7/DDs |
||
245 | 0 | 0 |
_aWybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności / _cpod red. Andrzeja Jarczyka i Elżbiety Dłużewskiej. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo SGGW, _c2008. |
||
300 |
_a167, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy. _2kaba _932452 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xkonserwowanie. _2kaba _936382 |
|
700 | 1 |
_aJarczyk, Andrzej _d(1933- ). _eRed. _910353 |
|
700 | 1 |
_aDłużewska, Elżbieta. _eRed. _970694 |
|
920 | _a978-83-7583-020-0 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c35236 _d35236 |