000 01042cam a2200289 i 4500
001 xx001131476
003 NUKAT
005 20241231085510.0
020 _a9788374210423
035 _a(OCoLC)749965916
040 _aKR U/MZ
_cKR U/MZ
_dLUBL 58/ESs
245 0 0 _aTowaroznawstwo artykułów spożywczych.
_nCz. 1 /
_cpod red. Piotra Przybyłowskiego.
250 _aWyd. 2 uaktual.
260 _aGdynia :
_bWydawnictwo Akademii Morskiej,
_c2008.
300 _a195 s. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aJakość produktów
_xbadania
_vpodręczniki.
_2kaba
_970730
650 7 _aProdukty rolno-spożywcze
_xjakość
_zPolska
_vpodręczniki.
_2kaba
_970731
650 7 _aŻywność
_xjakość
_vpodręczniki.
_2kaba
_960128
700 1 _aPrzybyłowski, Piotr
_d(1946- ).
_eRed.
_951135
920 _a978-83-7421-042-3
942 _2z
_cBKC
999 _c35244
_d35244