000 | 01042cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001131476 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231085510.0 | ||
020 | _a9788374210423 | ||
035 | _a(OCoLC)749965916 | ||
040 |
_aKR U/MZ _cKR U/MZ _dLUBL 58/ESs |
||
245 | 0 | 0 |
_aTowaroznawstwo artykułów spożywczych. _nCz. 1 / _cpod red. Piotra Przybyłowskiego. |
250 | _aWyd. 2 uaktual. | ||
260 |
_aGdynia : _bWydawnictwo Akademii Morskiej, _c2008. |
||
300 |
_a195 s. ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
650 | 7 |
_aJakość produktów _xbadania _vpodręczniki. _2kaba _970730 |
|
650 | 7 |
_aProdukty rolno-spożywcze _xjakość _zPolska _vpodręczniki. _2kaba _970731 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xjakość _vpodręczniki. _2kaba _960128 |
|
700 | 1 |
_aPrzybyłowski, Piotr _d(1946- ). _eRed. _951135 |
|
920 | _a978-83-7421-042-3 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c35244 _d35244 |