000 01302cam a2200313 i 4500
001 xx001307327
003 NUKAT
005 20241231105055.0
020 _a9788320434958
035 _a(OCoLC)1414077785
040 _aŁ 30/JM
_cŁ 30/JM
_dŁ 30/BSt
245 0 0 _aPodstawy technologii gastronomicznej :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Stanisława Zalewskiego ; [aut.: Stanisław Zalewski et al.].
250 _aWyd. 4, dodr.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2009.
300 _a535, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8 _aPodręcznik dla studentów kierunków technologii żywności i żywienia człowieka oraz uczniów średnich szkół gastronomicznych.
650 7 _aGastronomia
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_967883
650 7 _aŻywienie
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_936357
700 1 _aZalewski, Stanisław
_d(1936-2000).
_eRed.
_971064
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_9100708
856 4 8 _uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/L30/xx001307327.jpg
920 _a978-83-204-3495-8
942 _2z
_cBKC
999 _c35388
_d35388