000 | 01302cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001307327 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105055.0 | ||
020 | _a9788320434958 | ||
035 | _a(OCoLC)1414077785 | ||
040 |
_aŁ 30/JM _cŁ 30/JM _dŁ 30/BSt |
||
245 | 0 | 0 |
_aPodstawy technologii gastronomicznej : _bpraca zbiorowa / _cpod red. Stanisława Zalewskiego ; [aut.: Stanisław Zalewski et al.]. |
250 | _aWyd. 4, dodr. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c2009. |
||
300 |
_a535, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
521 | 8 | _aPodręcznik dla studentów kierunków technologii żywności i żywienia człowieka oraz uczniów średnich szkół gastronomicznych. | |
650 | 7 |
_aGastronomia _vpodręczniki akademickie. _2kaba _967883 |
|
650 | 7 |
_aŻywienie _vpodręczniki akademickie. _2kaba _936357 |
|
700 | 1 |
_aZalewski, Stanisław _d(1936-2000). _eRed. _971064 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _9100708 |
|
856 | 4 | 8 | _uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/L30/xx001307327.jpg |
920 | _a978-83-204-3495-8 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c35388 _d35388 |