000 | 00997cam a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001316998 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105733.0 | ||
035 | _a(OCoLC)1414037992 | ||
040 |
_aKR 7/TS _cKR 7/TS _dKR 7/TS _dKR 7/HTs |
||
100 | 1 |
_aBożyk, Zbigniew. _971118 |
|
245 | 1 | 0 |
_aZarys metod statystycznych stosowanych przy badaniu jakości produktów żywnościowych / _cZ. Bożyk, W. Rudzki. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego, _c1967. |
||
300 |
_a394, [1] s. : _berr. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 394-[395]. | ||
650 | 7 |
_aJakość produktów _xbadania _xmetody statystyczne. _2kaba _971201 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xkontrola jakości _xmetody statystyczne. _2kaba _971202 |
|
700 | 1 |
_aRudzki, Wiesław _d( -2004). _970835 |
|
942 |
_2z _cBKM |
||
999 |
_c35406 _d35406 |