000 00997cam a2200253 i 4500
001 xx001316998
003 NUKAT
005 20241231105733.0
035 _a(OCoLC)1414037992
040 _aKR 7/TS
_cKR 7/TS
_dKR 7/TS
_dKR 7/HTs
100 1 _aBożyk, Zbigniew.
_971118
245 1 0 _aZarys metod statystycznych stosowanych przy badaniu jakości produktów żywnościowych /
_cZ. Bożyk, W. Rudzki.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
_c1967.
300 _a394, [1] s. :
_berr. ;
_c21 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 394-[395].
650 7 _aJakość produktów
_xbadania
_xmetody statystyczne.
_2kaba
_971201
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xkontrola jakości
_xmetody statystyczne.
_2kaba
_971202
700 1 _aRudzki, Wiesław
_d( -2004).
_970835
942 _2z
_cBKM
999 _c35406
_d35406