000 | 01307cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001314224 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105531.0 | ||
035 | _a(OCoLC)751224776 | ||
040 |
_aKR U/WS _cKR U/WS _dKR U/maj _dKR U/GZs |
||
041 | 0 |
_apol _beng |
|
100 | 1 |
_aBorek-Wojciechowska, Regina. _972377 |
|
245 | 1 | 0 |
_aStudia nad możliwością wykorzystania kwasu L-askorbinowego do kształtowania jakości zdrowotnej masła i rynkowych mieszanych produktów tłuszczowych mleczno-roślinnych podczas ich przechowywania / _cRegina Borek-Wojciechowska. |
260 |
_aRadom : _bPolitechnika Radomska, Wydawnictwo, _c2009. |
||
300 |
_a152 s. : _bil. kolor. ; _c23 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 |
_aMonografia, _x1642-5278 ; _vnr 124 |
|
504 | _aBibliogr. s. 128-142. | ||
546 | _aSpis treści w jęz. pol. i ang., streszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aKwas askorbinowy _xzastosowania przemysłowe. _2kaba _972808 |
|
650 | 7 |
_aMasło _xkonserwowanie. _2kaba _972809 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xkonserwanty. _2kaba _958777 |
|
830 | 0 |
_aMonografie - Politechnika Radomska im. Kazimierza Pułaskiego _x1642-5278 _vnr 124 _944615 |
|
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c35970 _d35970 |