000 01307cam a2200301 i 4500
001 xx001314224
003 NUKAT
005 20241231105531.0
035 _a(OCoLC)751224776
040 _aKR U/WS
_cKR U/WS
_dKR U/maj
_dKR U/GZs
041 0 _apol
_beng
100 1 _aBorek-Wojciechowska, Regina.
_972377
245 1 0 _aStudia nad możliwością wykorzystania kwasu L-askorbinowego do kształtowania jakości zdrowotnej masła i rynkowych mieszanych produktów tłuszczowych mleczno-roślinnych podczas ich przechowywania /
_cRegina Borek-Wojciechowska.
260 _aRadom :
_bPolitechnika Radomska, Wydawnictwo,
_c2009.
300 _a152 s. :
_bil. kolor. ;
_c23 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aMonografia,
_x1642-5278 ;
_vnr 124
504 _aBibliogr. s. 128-142.
546 _aSpis treści w jęz. pol. i ang., streszcz. ang.
650 7 _aKwas askorbinowy
_xzastosowania przemysłowe.
_2kaba
_972808
650 7 _aMasło
_xkonserwowanie.
_2kaba
_972809
650 7 _aŻywność
_xkonserwanty.
_2kaba
_958777
830 0 _aMonografie - Politechnika Radomska im. Kazimierza Pułaskiego
_x1642-5278
_vnr 124
_944615
942 _2z
_cBKC
999 _c35970
_d35970