000 01240cam a2200349 i 4500
001 zz2005814425
003 NUKAT
005 20241231090903.0
020 _a3540255532
020 _a9783540255536
035 _a(OCoLC)1091333981
040 _aKR 197/JMK
_cKR 197/JMK
_dKR 197/RA
_dKR 197/RRs
100 1 _aBrummer, Rüdiger
_d(1950- ).
_973667
245 1 0 _aRheology essentials of cosmetic and food emulsion /
_cRüdiger Brummer.
260 _aBerlin ;
_aHeidelberg :
_bSpringer,
_ccop. 2006.
300 _aXVIII, 180, [2] s. :
_bfot. (w tym kolor.), rys., wykr. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSpringer Laboratory
500 _a184 figures, 139 in color and 18 tables.
504 _aBibliogr. s. 173-176. Indeks.
650 7 _aReologia (fizyka).
_2kaba
_944865
650 7 _aKosmetyki.
_2kaba
_928565
650 7 _aŻywność.
_2kaba
_936411
830 0 _aSpringer Laboratory
_x0945-6074
_973668
856 4 8 _uhttp://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/GD015/zz2005814425.jpg
920 _a3-540-25553-2
920 _a978-3-540-25553-6
942 _2z
_cBKW
999 _c36668
_d36668