000 | 01145cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001214295 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231094929.0 | ||
020 | _a9788302101267 | ||
035 | _a(OCoLC)297700440 | ||
040 |
_aLUBL 58/LL _cLUBL 58/LL _dLUBL 58/LK _dKR U/GZs _dKR 197/JM |
||
100 | 1 |
_aLada, Ewa Hanna. _974048 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPodstawy przetwórstwa spożywczego / _cEwa Hanna Lada. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, _ccop. 2008. |
||
300 |
_a198, [2] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aAgrobiznes | |
504 | _aLiteratura s. [200]. Skorowidz. | ||
521 | 8 | _aPodręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik agrobiznesu na poziomie technikum i szkoły policealnej. | |
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _932445 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. _4pbl _9100891 |
|
830 | 0 |
_aAgrobiznes _974049 |
|
920 | _a978-83-02-10126-7 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c36829 _d36829 |