000 01058cam a2200277 i 4500
001 xx001094633
003 NUKAT
005 20241231113728.0
020 _a9788320433661
035 _a(OCoLC)749728453
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
100 1 _aOlszewski, Adam.
_915801
245 1 0 _aTechnologia przetwórstwa mięsa :
_bw pytaniach i odpowiedziach /
_cAdam Olszewski.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2008.
300 _a358, [1] s., [24] s. tabl. kolor. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
521 8 _aDla uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących w zawodzie rzeźnik-wędliniarz.
650 7 _aMięso
_xprodukcja i handel
_vpodręczniki dla szkół średnich.
_2kaba
_944054
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_9100708
920 _a978-83-204-3366-1
942 _2z
_cBKC
999 _c40435
_d40435