000 | 01058cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001094633 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231113728.0 | ||
020 | _a9788320433661 | ||
035 | _a(OCoLC)749728453 | ||
040 |
_aKR 197/RA _cKR 197/RA _dKR 197/RA |
||
100 | 1 |
_aOlszewski, Adam. _915801 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologia przetwórstwa mięsa : _bw pytaniach i odpowiedziach / _cAdam Olszewski. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Naukowo-Techniczne, _c2008. |
||
300 |
_a358, [1] s., [24] s. tabl. kolor. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
521 | 8 | _aDla uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących w zawodzie rzeźnik-wędliniarz. | |
650 | 7 |
_aMięso _xprodukcja i handel _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _944054 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Naukowo-Techniczne. _4pbl _9100708 |
|
920 | _a978-83-204-3366-1 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c40435 _d40435 |