000 01237cam a2200325 i 4500
001 xx001849372
003 NUKAT
005 20241231101347.0
020 _a9788374175050
035 _a(OCoLC)1414090500
040 _aOLSZT 003/WO
_cOLSZT 003/WO
_dOLSZT 003/DSs
041 1 _apol
_heng
100 1 _aGliszczyńska-Świgło, Anna
_d(1966- ).
_98208
245 1 0 _aPrzeciwutleniające i proutleniające właściwości wybranych składników żywności jako wyróżniki jej jakości /
_cAnna Gliszczyńska-Świgło.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego,
_c2010.
300 _a243, [1] s. ;
_bil. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 203-233.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aPrzeciwutleniacze
_xaspekt zdrowotny.
_2kaba
_958558
650 7 _aŻywność
_xanaliza.
_2kaba
_936365
650 7 _aŻywność
_xdomieszki.
_2kaba
_936371
650 7 _aŻywność
_xjakość.
_2kaba
_936378
710 2 _aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_9100715
920 _a978-83-7417-505-0
942 _2z
_cBKC
999 _c40449
_d40449