000 | 01237cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001849372 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101347.0 | ||
020 | _a9788374175050 | ||
035 | _a(OCoLC)1414090500 | ||
040 |
_aOLSZT 003/WO _cOLSZT 003/WO _dOLSZT 003/DSs |
||
041 | 1 |
_apol _heng |
|
100 | 1 |
_aGliszczyńska-Świgło, Anna _d(1966- ). _98208 |
|
245 | 1 | 0 |
_aPrzeciwutleniające i proutleniające właściwości wybranych składników żywności jako wyróżniki jej jakości / _cAnna Gliszczyńska-Świgło. |
260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, _c2010. |
||
300 |
_a243, [1] s. ; _bil. ; _c25 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 203-233. | ||
546 | _aStreszcz. ang. | ||
650 | 7 |
_aPrzeciwutleniacze _xaspekt zdrowotny. _2kaba _958558 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza. _2kaba _936365 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xdomieszki. _2kaba _936371 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xjakość. _2kaba _936378 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań). _bWydawnictwo. _4pbl _9100715 |
|
920 | _a978-83-7417-505-0 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c40449 _d40449 |