000 01072cam a2200277 i 4500
001 xx001880308
003 NUKAT
005 20241231103247.0
020 _a9788320436990
035 _a(OCoLC)751314857
040 _aLUBL 58/MB
_cLUBL 58/MB
_dLUBL 58/MB
_dŁ 30/MPos
245 0 0 _aWspółczesna margaryna :
_baspekty technologiczne i żywieniowe : praca zbiorowa /
_cpod red. Krzysztofa Krygiera ; [aut.: Pernille Gerstenberg Kirkeby et al.].
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwa Naukowo-Techniczne,
_c2010.
300 _a168 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aMargaryna
_xprodukcja i handel
_zPolska
_y1990-.
_2kaba
_989802
700 1 _aKrygier, Krzysztof.
_eRed.
_989803
700 1 _aGerstenberg Kirkeby, Pernille.
_989804
710 2 _aWydawnictwa Naukowo-Techniczne.
_4pbl
_9100708
920 _a978-83-204-3699-0
942 _2z
_cBKK
999 _c41798
_d41798