000 01166cam a2200337 i 4500
001 xx002021711
003 NUKAT
005 20241231115211.0
020 _a3540646922
_qsoft cover
020 _a354064704X
_qhard cover
035 _a(OCoLC)750570687
040 _aNUKAT
_cKR 7/TS
_dKR 7/TS
041 1 _aeng
_hger
100 1 _aBelitz, Hans-Dieter
_d(1931- ).
_93410
240 1 0 _aLehrbuch der Lebensmittelchemie
_l(ang.)
_990087
245 1 0 _aFood chemistry /
_cH.-D. Belitz, W. Grosch ; transl. from the fourth German ed. by M. M. Burghagen [et al.].
250 _a2nd ed.
260 _aBerlin [etc.] :
_bSpringer-Verlag,
_ccop. 1999.
300 _aXLIV, 992 s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aŻywność
_xanaliza.
_2kaba
_936365
700 1 _aGrosch, Werner
_d(1934- ).
_98660
700 1 _aBurghagen, M. M.
_eTł.
_990089
920 _a3-540-64692-2
_qsoft cover
920 _a3-540-64704-X
_qhard cover
942 _2z
_cBKM
999 _c41983
_d41983