000 | 00969cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2007851100 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231094633.0 | ||
020 | _a1566764874 | ||
035 | _a(OCoLC)749278022 | ||
040 |
_aKR 197/RA _cKR 197/RA _dKR 197/RA |
||
044 |
_axxu _asz |
||
245 | 0 | 0 |
_aFunctional foods : _bbiochemical and processing aspects / _ced. by G. Mazza. |
260 |
_aLancaster ; _aBasel : _bTechnomic Publishing Company, _ccop. 1998. |
||
300 |
_aXIX, 460 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aŻywność naturalna. _2kaba _936419 |
|
650 | 7 |
_aOdżywianie. _2kaba _930312 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xskład chemiczny. _2kaba _936398 |
|
700 | 1 |
_aMazza, G. _d(1946- ). _eRed. _914191 |
|
920 | _a1-56676-487-4 | ||
942 |
_2z _cBKM |
||
999 |
_c4244 _d4244 |