000 00969cam a2200289 i 4500
001 zz2007851100
003 NUKAT
005 20241231094633.0
020 _a1566764874
035 _a(OCoLC)749278022
040 _aKR 197/RA
_cKR 197/RA
_dKR 197/RA
044 _axxu
_asz
245 0 0 _aFunctional foods :
_bbiochemical and processing aspects /
_ced. by G. Mazza.
260 _aLancaster ;
_aBasel :
_bTechnomic Publishing Company,
_ccop. 1998.
300 _aXIX, 460 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aŻywność naturalna.
_2kaba
_936419
650 7 _aOdżywianie.
_2kaba
_930312
650 7 _aŻywność
_xskład chemiczny.
_2kaba
_936398
700 1 _aMazza, G.
_d(1946- ).
_eRed.
_914191
920 _a1-56676-487-4
942 _2z
_cBKM
999 _c4244
_d4244