000 | 00944cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | zz2005867909 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231110813.0 | ||
020 | _a8302071358 | ||
035 | _a(OCoLC)69335768 | ||
040 |
_aLUBL KUL/ak _cLUBL KUL/ak _dLUBL KUL/MC |
||
100 | 1 |
_aDrewniak, Emil. _96523 |
|
245 | 1 | 0 |
_aMikrobiologia żywności / _cEmil Drewniak, Teresa Drewniak. |
250 | _aWyd. 7 popr. | ||
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, _c1999. |
||
300 |
_a163, [1] s. : _bil. ; _c21 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
650 | 7 |
_aŻywność _xmikrobiologia _vpodręczniki dla szkół średnich. _2kaba _985858 |
|
700 | 1 |
_aDrewniak, Teresa. _96525 |
|
710 | 2 |
_aWydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. _4pbl _9100891 |
|
920 | _a83-02-07135-8 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c42558 _d42558 |