000 | 01281cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001834490 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231100408.0 | ||
020 | _a9788360574881 | ||
035 | _a(OCoLC)750839793 | ||
040 |
_aLUBL 58/AS _cLUBL 58/AS _dLUBL 58/AS _dLUBL 58/ESs _dGL 001/ML |
||
245 | 0 | 0 |
_aZarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : _bpraca zbiorowa / _cpod red. Tadeusza Trziszki. |
260 |
_aWrocław : _bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, _c2009. |
||
300 |
_a515 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aBezpieczeństwo pracy _xzarządzanie _xpodręczniki. _2kaba _990983 |
|
650 | 7 |
_aBezpieczeństwo pracy _xzarządzanie _vzadania i ćwiczenia. _2kaba _990984 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xkontrola jakości _vpodręczniki. _2kaba _980327 |
|
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xkontrola jakości _vzadania i ćwiczenia. _2kaba _990985 |
|
700 | 1 |
_aTrziszka, Tadeusz. _eRed. _990986 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Przyrodniczy (Wrocław). _bWydawnictwo. _4pbl _9101170 |
|
920 | _a978-83-60574-88-1 | ||
942 |
_2z _cBKM |
||
999 |
_c42603 _d42603 |