000 01281cam a2200301 i 4500
001 xx001834490
003 NUKAT
005 20241231100408.0
020 _a9788360574881
035 _a(OCoLC)750839793
040 _aLUBL 58/AS
_cLUBL 58/AS
_dLUBL 58/AS
_dLUBL 58/ESs
_dGL 001/ML
245 0 0 _aZarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności :
_bpraca zbiorowa /
_cpod red. Tadeusza Trziszki.
260 _aWrocław :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_c2009.
300 _a515 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aBezpieczeństwo pracy
_xzarządzanie
_xpodręczniki.
_2kaba
_990983
650 7 _aBezpieczeństwo pracy
_xzarządzanie
_vzadania i ćwiczenia.
_2kaba
_990984
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xkontrola jakości
_vpodręczniki.
_2kaba
_980327
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xkontrola jakości
_vzadania i ćwiczenia.
_2kaba
_990985
700 1 _aTrziszka, Tadeusz.
_eRed.
_990986
710 2 _aUniwersytet Przyrodniczy (Wrocław).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_9101170
920 _a978-83-60574-88-1
942 _2z
_cBKM
999 _c42603
_d42603