000 01072cam a2200277 i 4500
001 xx001854102
003 NUKAT
005 20241231101639.0
020 _a9788361179085
035 _a(OCoLC)751060247
040 _aKR U/sid
_cKR U/sid
_dTOR U/TMs
100 1 _aJarczyk, Andrzej
_d(1933- ).
_910353
245 1 0 _aTechnologia produktów owocowych i warzywnych :
_bpodręcznik akademicki.
_nT. 2 /
_cAndrzej Jarczyk, Witold Płocharski.
260 _aSkierniewice :
_bWydawnictwo Wyższej Szkoły Ekonomiczno-Humanistycznej im. prof. Szczepana A. Pieniążka,
_c2010.
300 _a380 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBIbliogr. przy rozdz.
650 7 _aOwoce
_xprzerób
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_991626
650 7 _aWarzywa
_xprzerób
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_991627
700 1 _aPłocharski, Witold.
_991628
920 _a978-83-61179-08-5
942 _2z
_cBKC
999 _c43106
_d43106