000 | 01072cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001854102 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231101639.0 | ||
020 | _a9788361179085 | ||
035 | _a(OCoLC)751060247 | ||
040 |
_aKR U/sid _cKR U/sid _dTOR U/TMs |
||
100 | 1 |
_aJarczyk, Andrzej _d(1933- ). _910353 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologia produktów owocowych i warzywnych : _bpodręcznik akademicki. _nT. 2 / _cAndrzej Jarczyk, Witold Płocharski. |
260 |
_aSkierniewice : _bWydawnictwo Wyższej Szkoły Ekonomiczno-Humanistycznej im. prof. Szczepana A. Pieniążka, _c2010. |
||
300 |
_a380 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBIbliogr. przy rozdz. | ||
650 | 7 |
_aOwoce _xprzerób _vpodręczniki akademickie. _2kaba _991626 |
|
650 | 7 |
_aWarzywa _xprzerób _vpodręczniki akademickie. _2kaba _991627 |
|
700 | 1 |
_aPłocharski, Witold. _991628 |
|
920 | _a978-83-61179-08-5 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c43106 _d43106 |