000 01164cam a2200301 i 4500
001 xx001252497
003 NUKAT
005 20241231101440.0
020 _a9788375830286
035 _a(OCoLC)297855860
040 _aKR U/moz
_cKR U/moz
_dKR U/sid
_dLUBL 58/ESs
041 0 _apol
_aeng
_beng
100 1 _aKolanowski, Wojciech.
_937233
245 1 0 _aDodatkowe źródła kwasów tłuszczowych omega-3 w żywieniu człowieka /
_cWojciech Kolanowski.
260 _aWarszawa :
_bWydawnictwo SGGW,
_c2008.
300 _a73, [5] s., [69] s. pag. varia :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aDo pracy głównej dołączono 7 publikacji stanowiących rozprawę.
504 _aBibliogr. s. 64-73.
546 _aStreszcz. ang., publikacje w jęz. ang.
650 7 _aKwasy tłuszczowe nienasycone w żywieniu człowieka
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_991844
650 7 _aKwasy tłuszczowe omega-3
_vrozprawy akademickie.
_2kaba
_991845
920 _a978-83-7583-028-6
942 _2z
_cBKC
999 _c43406
_d43406