000 | 00927cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001041257 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231110151.0 | ||
020 | _a9788372449177 | ||
035 | _a(OCoLC)749606034 | ||
040 |
_aKR U/maj _cKR U/maj _dKR U/ES _dKR U/GZs |
||
100 | 1 |
_aZaremba, Robert. _992181 |
|
245 | 1 | 0 |
_aMaszynoznawstwo gastronomiczne / _cRobert Zaremba, Andrzej Półtorak. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo SGGW, _c2007. |
||
300 |
_a110, [10] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aNormy s. [111]. | ||
504 | _aBibliogr. s. 109-[111]. | ||
650 | 7 |
_aGastronomia _xaparatura i sprzęt _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _992182 |
|
700 | 1 |
_aPółtorak, Andrzej. _992183 |
|
920 | _a978-83-7244-917-7 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c43619 _d43619 |