000 01021cam a2200289 i 4500
001 xx002165622
003 NUKAT
005 20241231100533.0
020 _a9788362644063
035 _a(OCoLC)802524073
040 _aOLSZT 003/HP
_cOLSZT 003/HPs
_dKR U/BUs
100 1 _aDominik, Piotr
_c(technologia żywności).
_969012
245 1 0 _aZasady i organizacja żywienia w turystyce /
_cPiotr Dominik.
260 _aWarszawa :
_bAlmamer Szkoła Wyższa,
_c2011.
300 _a188, [1] s. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 179-188.
650 7 _aTurystyka
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_934694
650 7 _aŻywienie
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_936357
650 7 _aTurystyka i gastronomia.
_2kaba
_994243
650 7 _aZwyczaje żywieniowe
_vporadniki.
_2kaba
_995793
920 _a978-83-62644-06-3
942 _2z
_cBKW
999 _c44502
_d44502