000 | 01021cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002165622 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231100533.0 | ||
020 | _a9788362644063 | ||
035 | _a(OCoLC)802524073 | ||
040 |
_aOLSZT 003/HP _cOLSZT 003/HPs _dKR U/BUs |
||
100 | 1 |
_aDominik, Piotr _c(technologia żywności). _969012 |
|
245 | 1 | 0 |
_aZasady i organizacja żywienia w turystyce / _cPiotr Dominik. |
260 |
_aWarszawa : _bAlmamer Szkoła Wyższa, _c2011. |
||
300 |
_a188, [1] s. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 179-188. | ||
650 | 7 |
_aTurystyka _vpodręczniki akademickie. _2kaba _934694 |
|
650 | 7 |
_aŻywienie _vpodręczniki akademickie. _2kaba _936357 |
|
650 | 7 |
_aTurystyka i gastronomia. _2kaba _994243 |
|
650 | 7 |
_aZwyczaje żywieniowe _vporadniki. _2kaba _995793 |
|
920 | _a978-83-62644-06-3 | ||
942 |
_2z _cBKW |
||
999 |
_c44502 _d44502 |