000 | 01160cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx001914935 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105357.0 | ||
020 | _a9788372996756 | ||
035 | _a(OCoLC)750692143 | ||
040 |
_aWA M/KR _cWA M/KR _dWA M/MC _dLUBL 58/ESs |
||
100 | 1 |
_aŻywica, Ryszard. _995955 |
|
245 | 1 | 0 |
_aZjawiska elektryczne w produkcji i towaroznawczej ocenie jakości mięsa / _cRyszard Żywica. |
260 |
_aOlsztyn : _bWydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, _ccop. 2010. |
||
300 |
_a258 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 231-252. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aInwentarz żywy _xubój _vpodręczniki akademickie. _2kaba _995956 |
|
650 | 7 |
_aMięso _xjakość _vpodręczniki akademickie. _2kaba _995957 |
|
650 | 7 |
_aMięso _xwłaściwości elektryczne _vpodręczniki akademickie. _2kaba _995958 |
|
650 | 7 |
_aPrądy elektryczne _xskutki fizjologiczne _vpodręczniki akademickie. _2kaba _995959 |
|
920 | _a978-83-7299-675-6 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c45655 _d45655 |