000 01160cam a2200289 i 4500
001 xx001914935
003 NUKAT
005 20241231105357.0
020 _a9788372996756
035 _a(OCoLC)750692143
040 _aWA M/KR
_cWA M/KR
_dWA M/MC
_dLUBL 58/ESs
100 1 _aŻywica, Ryszard.
_995955
245 1 0 _aZjawiska elektryczne w produkcji i towaroznawczej ocenie jakości mięsa /
_cRyszard Żywica.
260 _aOlsztyn :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego,
_ccop. 2010.
300 _a258 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 231-252. Indeks.
650 7 _aInwentarz żywy
_xubój
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_995956
650 7 _aMięso
_xjakość
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_995957
650 7 _aMięso
_xwłaściwości elektryczne
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_995958
650 7 _aPrądy elektryczne
_xskutki fizjologiczne
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_995959
920 _a978-83-7299-675-6
942 _2z
_cBKC
999 _c45655
_d45655