000 01379cam a2200361 i 4500
001 xx002337042
003 NUKAT
005 20241231114014.0
020 _a9788374176347
035 _a(OCoLC)804116425
040 _aSIEDL 001/EC
_cSIEDL 001/EC
_dŁ 30/Joszs
041 0 _apol
_beng
245 0 0 _aZ badań Katedry Chemii Ogólnej /
_cred. nauk. Alicja Maleszka, Marta Purol.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu,
_c2011.
300 _a157 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aZeszyty Naukowe / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu,
_x1689-7374 ;
_v194
504 _aBibliogr. przy art.
546 _aStreszcz. ang.
650 7 _aBezpieczeństwo żywności.
_2kaba
_996439
650 7 _aJakość produktów.
_2kaba
_927816
650 7 _aTworzywa sztuczne biodegradowalne.
_2kaba
_984158
650 7 _aZarządzanie produktem.
_2kaba
_973244
700 1 _aMaleszka, Alicja.
_eRed.
_913772
700 1 _aPurol, Marta.
_eRed.
_968105
710 2 _aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_9100715
830 0 _aZeszyty Naukowe - Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
_x1689-7374
_v194
_972340
920 _a978-83-7417-634-7
942 _2z
_cBKM
999 _c45879
_d45879