000 | 01098cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002445990 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231094027.0 | ||
020 | _a9788370554910 | ||
035 | _a(OCoLC)1414152922 | ||
040 |
_aKR 7/BZ _cKR 7/BZ _dKR 7/TS _dKR 7/DZs _dKR U/42JCs |
||
245 | 0 | 0 |
_aWybrane zagadnienia z analizy żywności i żywienia człowieka / _cpod red. Haliny Grajety. |
250 | _aDodr. | ||
260 |
_aWrocław : _bAkademia Medyczna im. Piastów Śląskich, _c2011. |
||
300 |
_a157 s. : _bil. kolor. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xbadania. _2kaba _975484 |
|
650 | 7 |
_aŻywienie _xaspekt fizjologiczny. _2kaba _988320 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza. _2kaba _936365 |
|
650 | 7 |
_aSubstancje odżywcze. _2kaba _934004 |
|
650 | 7 |
_aŻywienie. _2kaba _936363 |
|
700 | 1 |
_aGrajeta, Halina. _eRed. _997170 |
|
920 | _a978-83-7055-491-0 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c46264 _d46264 |