000 01098cam a2200313 i 4500
001 xx002445990
003 NUKAT
005 20241231094027.0
020 _a9788370554910
035 _a(OCoLC)1414152922
040 _aKR 7/BZ
_cKR 7/BZ
_dKR 7/TS
_dKR 7/DZs
_dKR U/42JCs
245 0 0 _aWybrane zagadnienia z analizy żywności i żywienia człowieka /
_cpod red. Haliny Grajety.
250 _aDodr.
260 _aWrocław :
_bAkademia Medyczna im. Piastów Śląskich,
_c2011.
300 _a157 s. :
_bil. kolor. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aŻywność
_xbadania.
_2kaba
_975484
650 7 _aŻywienie
_xaspekt fizjologiczny.
_2kaba
_988320
650 7 _aŻywność
_xanaliza.
_2kaba
_936365
650 7 _aSubstancje odżywcze.
_2kaba
_934004
650 7 _aŻywienie.
_2kaba
_936363
700 1 _aGrajeta, Halina.
_eRed.
_997170
920 _a978-83-7055-491-0
942 _2z
_cBKC
999 _c46264
_d46264