000 01053cam a2200301 i 4500
001 xx002553206
003 NUKAT
005 20241231104457.0
020 _a9781555814076
020 _a1555814077
035 _a(OCoLC)812620366
040 _aKR 7/TS
_cKR 7/TS
_dKR 7/EG
_dKR 7/HTs
245 0 0 _aFood microbiology :
_bfundamentals and frontiers /
_ced. by Michael P. Doyle and Larry R. Beuchat.
250 _a3rd ed.
260 _aWashington :
_bASM Press,
_ccop. 2007.
300 _aXVIII, 1038 s., [7] s. tabl. kolor. :
_bil. ;
_c29 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aŻywność
_xmikrobiologia
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_980307
700 1 _aDoyle, Michael P.
_d(1949- ).
_eRed.
_998536
700 1 _aBeuchat, Larry R.
_d(1943- ).
_eRed.
_998537
920 _a978-1-55581-407-6
920 _a1-55581-407-7
942 _2z
_cBKW
999 _c46953
_d46953