000 | 01053cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002553206 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231104457.0 | ||
020 | _a9781555814076 | ||
020 | _a1555814077 | ||
035 | _a(OCoLC)812620366 | ||
040 |
_aKR 7/TS _cKR 7/TS _dKR 7/EG _dKR 7/HTs |
||
245 | 0 | 0 |
_aFood microbiology : _bfundamentals and frontiers / _ced. by Michael P. Doyle and Larry R. Beuchat. |
250 | _a3rd ed. | ||
260 |
_aWashington : _bASM Press, _ccop. 2007. |
||
300 |
_aXVIII, 1038 s., [7] s. tabl. kolor. : _bil. ; _c29 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xmikrobiologia _vpodręczniki akademickie. _2kaba _980307 |
|
700 | 1 |
_aDoyle, Michael P. _d(1949- ). _eRed. _998536 |
|
700 | 1 |
_aBeuchat, Larry R. _d(1943- ). _eRed. _998537 |
|
920 | _a978-1-55581-407-6 | ||
920 | _a1-55581-407-7 | ||
942 |
_2z _cBKW |
||
999 |
_c46953 _d46953 |