000 01269cam a2200337 i 4500
001 xx002625317
003 NUKAT
005 20241231113209.0
020 _a9780813808741
_qhardcover : alk. paper
035 _a(OCoLC)823585764
040 _aKR 7/MN
_cKR 7/MN
_dKR 7/EG
_dKR 7/HTs
245 0 0 _aFood biochemistry and food processing /
_ced. by Benjamin K. Simpson ; ass. eds. Leo M. L. Nollet [et al.].
250 _a2nd ed.
260 _aAmes [etc.] :
_bWiley-Blackwell,
_ccop. 2012.
300 _aXII, 896 s. :
_bil. ;
_c29 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aDruk dwuszpalt.
504 _aBibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xbadania.
_2kaba
_999623
650 7 _aŻywność
_xanaliza.
_2kaba
_936365
650 7 _aŻywność
_xskład chemiczny.
_2kaba
_936398
650 7 _aŻywność
_xbiotechnologia.
_2kaba
_936368
650 7 _aŻywność
_xkondycjonowanie.
_2kaba
_936381
700 1 _aSimpson, Benjamin K.
_eRed.
_999607
700 1 _aNollet, Leo M. L.
_d(1948- ).
_eRed.
_999608
920 _a978-0-8138-0874-1
_qhardcover : alk. paper
942 _2z
_cBKC
999 _c47489
_d47489