000 | 01269cam a2200337 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002625317 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231113209.0 | ||
020 |
_a9780813808741 _qhardcover : alk. paper |
||
035 | _a(OCoLC)823585764 | ||
040 |
_aKR 7/MN _cKR 7/MN _dKR 7/EG _dKR 7/HTs |
||
245 | 0 | 0 |
_aFood biochemistry and food processing / _ced. by Benjamin K. Simpson ; ass. eds. Leo M. L. Nollet [et al.]. |
250 | _a2nd ed. | ||
260 |
_aAmes [etc.] : _bWiley-Blackwell, _ccop. 2012. |
||
300 |
_aXII, 896 s. : _bil. ; _c29 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aDruk dwuszpalt. | ||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. Indeks. | ||
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _xbadania. _2kaba _999623 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza. _2kaba _936365 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xskład chemiczny. _2kaba _936398 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xbiotechnologia. _2kaba _936368 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xkondycjonowanie. _2kaba _936381 |
|
700 | 1 |
_aSimpson, Benjamin K. _eRed. _999607 |
|
700 | 1 |
_aNollet, Leo M. L. _d(1948- ). _eRed. _999608 |
|
920 |
_a978-0-8138-0874-1 _qhardcover : alk. paper |
||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c47489 _d47489 |