000 01455cam a2200373 i 4500
001 xx002703015
003 NUKAT
005 20241231091542.0
020 _a9788377891193
020 _a9788377890592
_qseria
035 _a(OCoLC)823768035
040 _aKR U/RB
_cKR U/RB
_dKR U/RB
_dKR 7/DZs
041 0 _aeng
_apol
245 0 0 _aSelected aspects of food quality evaluation =
_bWybrane aspekty oceny jakości żywności /
_ced. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski.
246 3 1 _aWybrane aspekty oceny jakości żywności.
260 _aRadom :
_bWydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB,
_ccop. 2012.
300 _a187 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz. - Indeks.
546 _aTekst częśc. pol. Spis treści także pol.
650 7 _aŻywność
_xjakość.
_2kaba
_936378
650 7 _aŻywność
_xocena.
_2kaba
_9100574
650 7 _aPrzeciwutleniacze
_vbadania porównawcze.
_2kaba
_9100575
650 7 _aPrzeciwutleniacze
_xaspekt zdrowotny.
_2kaba
_958558
650 7 _aMięso
_xjakość.
_2kaba
_957212
700 1 _aZieliński, Ryszard
_d(1951- ).
_eRed.
_923826
700 1 _aŻuchowski, Jerzy
_d(1945- ).
_eRed.
_924381
920 _a978-83-7789-119-3
920 _a978-83-7789-059-2
_qseria
942 _2z
_cBKC
999 _c47991
_d47991