000 | 01455cam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002703015 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231091542.0 | ||
020 | _a9788377891193 | ||
020 |
_a9788377890592 _qseria |
||
035 | _a(OCoLC)823768035 | ||
040 |
_aKR U/RB _cKR U/RB _dKR U/RB _dKR 7/DZs |
||
041 | 0 |
_aeng _apol |
|
245 | 0 | 0 |
_aSelected aspects of food quality evaluation = _bWybrane aspekty oceny jakości żywności / _ced. Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski. |
246 | 3 | 1 | _aWybrane aspekty oceny jakości żywności. |
260 |
_aRadom : _bWydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, _ccop. 2012. |
||
300 |
_a187 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. - Indeks. | ||
546 | _aTekst częśc. pol. Spis treści także pol. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xjakość. _2kaba _936378 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xocena. _2kaba _9100574 |
|
650 | 7 |
_aPrzeciwutleniacze _vbadania porównawcze. _2kaba _9100575 |
|
650 | 7 |
_aPrzeciwutleniacze _xaspekt zdrowotny. _2kaba _958558 |
|
650 | 7 |
_aMięso _xjakość. _2kaba _957212 |
|
700 | 1 |
_aZieliński, Ryszard _d(1951- ). _eRed. _923826 |
|
700 | 1 |
_aŻuchowski, Jerzy _d(1945- ). _eRed. _924381 |
|
920 | _a978-83-7789-119-3 | ||
920 |
_a978-83-7789-059-2 _qseria |
||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c47991 _d47991 |