000 01054cam a2200277 i 4500
001 xx002522722
003 NUKAT
005 20241231102601.0
020 _a9788360633595
035 _a(OCoLC)1414129608
040 _aSZCZ ZUT/MG
_cSZCZ ZUT/MG
_dSZCZ ZUT/MG
_dKR U/GK
_dPOZN 004/LK
_dKR U/42AKs
245 0 0 _aPodstawy analizy i oceny jakości żywności :
_bskrypt do ćwiczeń /
_cMałgorzata Bączkowicz [et. al.] ; pod red. Teresy Fortuny.
250 _aWyd. 2 popr. i uzup.
260 _aKraków :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego,
_c2012.
300 _a286, [1] s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 277-280.
650 7 _aŻywność
_xanaliza
_vpodręczniki laboratoryjne.
_2kaba
_936364
700 1 _aBączkowicz, Małgorzata.
_9102883
700 1 _aFortuna, Teresa
_d(1949- ).
_eRed.
_9102884
920 _a978-83-60633-59-5
942 _2z
_cBKC
999 _c48786
_d48786