000 | 01054cam a2200277 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002522722 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102601.0 | ||
020 | _a9788360633595 | ||
035 | _a(OCoLC)1414129608 | ||
040 |
_aSZCZ ZUT/MG _cSZCZ ZUT/MG _dSZCZ ZUT/MG _dKR U/GK _dPOZN 004/LK _dKR U/42AKs |
||
245 | 0 | 0 |
_aPodstawy analizy i oceny jakości żywności : _bskrypt do ćwiczeń / _cMałgorzata Bączkowicz [et. al.] ; pod red. Teresy Fortuny. |
250 | _aWyd. 2 popr. i uzup. | ||
260 |
_aKraków : _bWydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego, _c2012. |
||
300 |
_a286, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 277-280. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza _vpodręczniki laboratoryjne. _2kaba _936364 |
|
700 | 1 |
_aBączkowicz, Małgorzata. _9102883 |
|
700 | 1 |
_aFortuna, Teresa _d(1949- ). _eRed. _9102884 |
|
920 | _a978-83-60633-59-5 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c48786 _d48786 |