000 00989cam a2200265 i 4500
001 xx001865037
003 NUKAT
005 20241231102353.0
020 _a9027703078
035 _a(OCoLC)751164390
040 _aNUKAT
_cKR 7/ks/TS/DZ
_dKR 7/HTs
245 0 0 _aTexture measurements of foods :
_bpsychological fundamentals; sensory, mechanical, and chemical procedures, and their interrelationships /
_ced. by Amihud Kramer and Alina S. Szczesniak.
260 _aDordrecht ;
_aBoston :
_bD. Reidel,
_c1973.
300 _aXII, 175 s. :
_bil. ;
_c25 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 161-175.
650 7 _aŻywność
_xtekstura.
_2kaba
_9158419
700 1 _aKramer, Amihud
_d(1913- ).
_eRed.
_912154
700 1 _aSzczesniak, Alina S.
_d(1925-2016).
_eRed.
_920826
920 _a90-277-0307-8
942 _2z
_cBKM
999 _c508
_d508