000 | 01074cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003005902 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231093030.0 | ||
020 | _a9788375835168 | ||
035 | _a(OCoLC)869925316 | ||
040 |
_aKR U/maj _cKR U/maj _dKR U/majs |
||
100 | 1 |
_aBorowska, Aldona. _9109142 |
|
245 | 1 | 0 |
_aInnowacyjność produktowa na przykładzie sektora piekarskiego / _cAldona Borowska, Barbara Kowrygo. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo SGGW, _c2013. |
||
300 |
_a146, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
500 | _aAneks. | ||
504 | _aBibliogr. s. 123-137. | ||
650 | 7 |
_aInnowacje _xaspekt ekonomiczny _zPolska _y1990-. _2kaba _927597 |
|
650 | 7 |
_aPiekarstwo _zPolska _y1990-. _2kaba _9109143 |
|
700 | 1 |
_aKowrygo, Barbara. _911979 |
|
710 | 2 |
_aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). _bWydawnictwo. _4pbl _9101668 |
|
920 | _a978-83-7583-516-8 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c52164 _d52164 |