000 01012cam a2200301 i 4500
001 xx003138644
003 NUKAT
005 20241231105836.0
020 _a9788389081445
020 _a9788375311525
035 _a(OCoLC)883578493
040 _aSIEDL 001/EC
_cSIEDL 001/EC
_dKR 7/HTs
100 1 _aLewandowski, Henryk J.
_9112059
245 1 0 _aRegionalny produkt kulinarny /
_cHenryk Jan Lewandowski.
260 _aGdańsk :
_bWyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa,
_c2014.
300 _a125 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 123-125.
650 7 _aProdukty regionalne
_zPolska.
_2kaba
_987950
650 7 _aKuchnia polska.
_2kaba
_998928
710 2 _aWyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa (Gdańsk).
_4pbl
_967070
920 _a978-83-89081-44-5
920 _a978-83-7531-152-5
942 _2z
_cBKM
999 _c53717
_d53717