000 | 01012cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003138644 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231105836.0 | ||
020 | _a9788389081445 | ||
020 | _a9788375311525 | ||
035 | _a(OCoLC)883578493 | ||
040 |
_aSIEDL 001/EC _cSIEDL 001/EC _dKR 7/HTs |
||
100 | 1 |
_aLewandowski, Henryk J. _9112059 |
|
245 | 1 | 0 |
_aRegionalny produkt kulinarny / _cHenryk Jan Lewandowski. |
260 |
_aGdańsk : _bWyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa, _c2014. |
||
300 |
_a125 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 123-125. | ||
650 | 7 |
_aProdukty regionalne _zPolska. _2kaba _987950 |
|
650 | 7 |
_aKuchnia polska. _2kaba _998928 |
|
710 | 2 |
_aWyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa (Gdańsk). _4pbl _967070 |
|
920 | _a978-83-89081-44-5 | ||
920 | _a978-83-7531-152-5 | ||
942 |
_2z _cBKM |
||
999 |
_c53717 _d53717 |