000 01297cam a2200277 i 4500
001 xx003141641
003 NUKAT
005 20241231110028.0
035 _a(OCoLC)1414579794
040 _aKR 7/AK
_bpol
_erda
_cKR 7/AK
_dKR 7/BZ
_dKR 7/HTs
_dPOZN 004/LK
245 0 0 _aRentowność przemysłu drożdżowniczego w latach 1929 i 1930 /
_cInstytut Badania Konjunktur Gospodarczych i Cen.
260 _aWarszawa :
_bNakładem Instytutu Badania Konjunktur Gospodarczych i Cen,
_c1931.
300 _a13 stron ;
_c30 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aSprawozdania i Przyczynki Naukowe / Instytut Badania Konjunktur Gospodarczych i Cen ;
_vnr 13
500 _aOpis według okładki.
530 _aDostępne również w formie elektronicznej.
650 7 _aDrożdże (czynnik fermentacyjny)
_xprodukcja i handel
_zPolska
_y1900-1945.
_2kaba
_9113147
710 2 _aInstytut Badania Koniunktur Gospodarczych i Cen.
_eInstytucja sprawcza
_eWydawca
_4pbl
_992842
830 0 _aSprawozdania i Przyczynki Naukowe - Instytut Badania Koniunktur Gospodarczych i Cen
_vnr 13
_9111824
856 4 1 _uhttps://polona.pl/item/74255570
942 _2z
_cBKA
999 _c53790
_d53790