000 01545cam a2200337 i 4500
001 xx003242411
003 NUKAT
005 20241231113954.0
020 _a9788394018986
_qprinted version
020 _a9788394018917
_qhtml
035 _a(OCoLC)894967592
040 _aWA M/MM
_cWA M/MM
_dWA M/LS
_dKR U/KNs
_dKR 7/MN
245 0 0 _aNon-food products' quality and innovations /
_ced. by Renata Salerno-Kochan.
260 _aKraków :
_bPolish Society of Commodity Science,
_c2014.
300 _a208 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aCommodity Science in Research and Practice
500 _aInf. ze strony Polskiego Towarzystwa Towaroznawczego: Materiały z 19 Sympozjum IGWT (Internationale Gesellschaft für Warenwissenschaft und Technologie) pt. "Commodity Science in Research and Practice - Current Achievements and Future Challenges", 15-19 września, Kraków wyd. w serii 8 monografii.
504 _aBibliogr. przy pracach.
650 7 _aJakość produktów
_vkonferencje.
_2kaba
_943703
650 7 _aZarządzanie jakością
_vkonferencje.
_2kaba
_935818
700 1 _aSalerno-Kochan, Renata.
_eRed.
_918757
710 2 _aPolskie Towarzystwo Towaroznawcze.
_4pbl
_917299
830 0 _aCommodity Science in Research and Practice
_9113909
920 _a978-83-940189-8-6
_qprinted version
920 _a978-83-940189-1-7
_qhtml
942 _2z
_cBKM
999 _c54638
_d54638