000 | 01326cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx002877803 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231111135.0 | ||
020 | _a9788361265764 | ||
035 | _a(OCoLC)1414127302 | ||
040 |
_aOLSZT 003/JG _bpol _erda _cOLSZT 003/JGs _dOLSZT 003/bak |
||
245 | 0 | 0 |
_aPrzechowalnictwo żywności : _bpraca zbiorowa / _cpod redakcją Bolesława Gazińskiego ; autorzy: Bolesław Gaziński [i 12 pozostałych]. |
250 | _aWydanie 2. rozszerzone. | ||
260 |
_aPoznań : _bSystherm D. Gazińska, _c2013. |
||
300 |
_a[12], VI, [2], 436 stron : _bilustracje kolorowe ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
490 | 1 | _aTechnika Chłodnicza dla Praktyków | |
500 | _aNazwy autorów na odwrociu strony tytułowej. | ||
504 | _aBibliografie przy rozdziałach. | ||
650 | 7 |
_aCzynniki chłodnicze _vporadniki. _2kaba _960863 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xkonserwowanie _vporadniki. _2kaba _9113956 |
|
700 | 1 |
_aGaziński, Bolesław _d(1948- ). _eRedakcja _eAutor _960219 |
|
710 | 2 |
_aSYSTHERM Danuta Gazińska. _eWydawca _4pbl _9110386 |
|
830 | 0 |
_aTechnika Chłodnicza dla Praktyków _9146861 |
|
920 | _a978-83-61265-76-4 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c54664 _d54664 |