000 01326cam a2200325 i 4500
001 xx002877803
003 NUKAT
005 20241231111135.0
020 _a9788361265764
035 _a(OCoLC)1414127302
040 _aOLSZT 003/JG
_bpol
_erda
_cOLSZT 003/JGs
_dOLSZT 003/bak
245 0 0 _aPrzechowalnictwo żywności :
_bpraca zbiorowa /
_cpod redakcją Bolesława Gazińskiego ; autorzy: Bolesław Gaziński [i 12 pozostałych].
250 _aWydanie 2. rozszerzone.
260 _aPoznań :
_bSystherm D. Gazińska,
_c2013.
300 _a[12], VI, [2], 436 stron :
_bilustracje kolorowe ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aTechnika Chłodnicza dla Praktyków
500 _aNazwy autorów na odwrociu strony tytułowej.
504 _aBibliografie przy rozdziałach.
650 7 _aCzynniki chłodnicze
_vporadniki.
_2kaba
_960863
650 7 _aŻywność
_xkonserwowanie
_vporadniki.
_2kaba
_9113956
700 1 _aGaziński, Bolesław
_d(1948- ).
_eRedakcja
_eAutor
_960219
710 2 _aSYSTHERM Danuta Gazińska.
_eWydawca
_4pbl
_9110386
830 0 _aTechnika Chłodnicza dla Praktyków
_9146861
920 _a978-83-61265-76-4
942 _2z
_cBKC
999 _c54664
_d54664