000 01200cam a2200325 i 4500
001 xx002932554
003 NUKAT
005 20241231114824.0
020 _a9788393580903
035 _a(OCoLC)1423992977
040 _aOLSZT 003/DS
_cOLSZT 003/DSs
_dWA M/MM
_dGD 27/MDUs
041 1 _apol
_heng
245 0 0 _aMleczarstwo :
_btechnika i technologia /
_c[pod red. Gösty Bylunda ; tł. Maria Jurewicz-Poczynajło].
246 1 _iTyt. oryg.:
_aDairy processing handbook
250 _aWyd. pol.
260 _aWarszawa :
_bTetra Pak,
_ccop. 2013.
300 _a[10], 452 s. :
_bil. kolor. ;
_c31 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
500 _aOprac. na podstawie oryg. Gösty Bylunda i zaktual. przez ekspertów z firmy Tetra Pak.
504 _aBibliogr. s. 441-442.
650 7 _aMleko
_xprzerób.
_2kaba
_929658
650 7 _aPrzemysł mleczarski
_xaparatura i sprzęt.
_2kaba
_9114333
700 1 _aBylund, Gösta.
_eRed.
_9114334
700 1 _aJurewicz-Poczynajło, Maria.
_eTł.
_946083
920 _a978-83-935809-0-3
942 _2z
_cBKC
999 _c54842
_d54842