000 | 01062cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003188666 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231112155.0 | ||
020 | _a9788375835670 | ||
035 | _a(OCoLC)892592954 | ||
040 |
_aKR U/RB _cKR U/RB _dKR U/RB _dKR U/GZs |
||
245 | 0 | 0 |
_aWybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego / _cpod red. Stanisława Błażejaka. |
260 |
_aWarszawa : _bWydawnictwo SGGW, _c2014. |
||
300 |
_a75, [1] s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
650 | 7 |
_aDrożdże (czynnik fermentacyjny) _xprodukcja i handel. _2kaba _9114646 |
|
650 | 7 |
_aGorzelnictwo. _2kaba _927134 |
|
650 | 7 |
_aPiwowarstwo. _2kaba _930787 |
|
700 | 1 |
_aBłażejak, Stanisław. _eRed. _9102889 |
|
710 | 2 |
_aSzkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). _bWydawnictwo. _4pbl _9101668 |
|
920 | _a978-83-7583-567-0 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c54981 _d54981 |