000 00867cam a2200277 i 4500
001 xx001584002
003 NUKAT
005 20241231104648.0
020 _a0834212323
035 _a(OCoLC)751361906
040 _aNUKAT
_cLUBL 58/MN
100 1 _aMarriott, Norman G.
_913964
245 1 0 _aPrinciples of food sanitation /
_cNorman G. Marriott.
250 _a4th ed.
260 _aGaithersburg :
_bAspen Publishers,
_c1999.
300 _aXII, 364 s. :
_bil. ;
_c26 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
650 7 _aHigiena żywności.
_2kaba
_938162
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_xwarunki zdrowotne.
_2kaba
_932446
920 _a0-8342-1232-3
942 _2z
_cBKC
999 _c5657
_d5657