000 01251cam a2200325 i 4500
001 xx001866071
003 NUKAT
005 20241231102432.0
020 _a1855735040
_qWoodhead
020 _a0849312183
_qCRC Press
035 _a(OCoLC)751174762
040 _aNUKAT
_cKR 7/MK/EG/DZ
_dKR 7/DZs
245 0 0 _aMaking the most of HACCP :
_blearning from other's experience /
_ced. by Tony Mayes and Sara Mortimore.
260 _aBoca Raton :
_bCRC Press ;
_aCambridge :
_bWoodhead Publ.,
_c2001.
300 _aXVIII, 286 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
490 1 _aWoodhead Publishing Series in Food Science and Technology
504 _aBibliogr. przy poszczególnych rozdziałach.
650 7 _aAnaliza zagrożeń i krytyczny punkt kontrolny.
_2kaba
_924664
650 7 _aHigiena żywności.
_2kaba
_938162
700 1 _aMayes, Tony.
_eRed.
_914156
700 1 _aMortimore, Sara.
_eRed.
_914895
830 0 _aWoodhead Publishing Series in Food Science and Technology
_91875
920 _a1-85573-504-0
_qWoodhead
920 _a0-8493-1218-3
_qCRC Press
942 _2z
_cBKM
999 _c5828
_d5828