000 01262cam a2200301 i 4500
001 xx003460082
003 NUKAT
005 20241231102838.0
020 _a9788371607844
035 _a(OCoLC)912905912
040 _aKR U/GZ
_cKR U/GZ
_dKR U/GZs
_dKR U/42MSs
245 0 0 _aŻywność prozdrowotna :
_bskładniki i technologia /
_cpod redakcją Janusza Czapskiego i Danuty Góreckiej.
250 _aWyd. 2.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
_c2015.
300 _a439 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. przy rozdz.
536 _aWyd. publ. zostało sfinansowane z funduszu projektu "Nowa żywność bioaktywna o zaprogramowanych właściwościach prozdrowotnych", PO IG 01.01.02-00-061/09.
650 7 _aŻywność funkcjonalna
_vpodręczniki akademickie.
_2kaba
_980868
700 1 _aGórecka, Danuta
_c(technologia żywności).
_eRed.
_962496
700 1 _aCzapski, Janusz
_d(1946- ).
_eRed.
_95824
710 2 _aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań).
_bWydawnictwo.
_4pbl
_9104931
920 _a978-83-7160-784-4
942 _2z
_cBKC
999 _c59109
_d59109