000 | 01262cam a2200301 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003460082 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231102838.0 | ||
020 | _a9788371607844 | ||
035 | _a(OCoLC)912905912 | ||
040 |
_aKR U/GZ _cKR U/GZ _dKR U/GZs _dKR U/42MSs |
||
245 | 0 | 0 |
_aŻywność prozdrowotna : _bskładniki i technologia / _cpod redakcją Janusza Czapskiego i Danuty Góreckiej. |
250 | _aWyd. 2. | ||
260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, _c2015. |
||
300 |
_a439 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. przy rozdz. | ||
536 | _aWyd. publ. zostało sfinansowane z funduszu projektu "Nowa żywność bioaktywna o zaprogramowanych właściwościach prozdrowotnych", PO IG 01.01.02-00-061/09. | ||
650 | 7 |
_aŻywność funkcjonalna _vpodręczniki akademickie. _2kaba _980868 |
|
700 | 1 |
_aGórecka, Danuta _c(technologia żywności). _eRed. _962496 |
|
700 | 1 |
_aCzapski, Janusz _d(1946- ). _eRed. _95824 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Przyrodniczy (Poznań). _bWydawnictwo. _4pbl _9104931 |
|
920 | _a978-83-7160-784-4 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c59109 _d59109 |