000 01531cam a2200313 i 4500
001 xx003226635
003 NUKAT
005 20241231113437.0
020 _a9788393700134
035 _a(OCoLC)894958203
040 _aKR 197/EW
_cKR 197/EWs
_dKR 197/MM
_dKR U/GZs
110 2 _aPolskie Towarzystwo Technologów Żywności.
_bOddział Małopolski.
_917298
245 1 0 _aTechnologia produkcji i bezpieczeństwo żywności /
_cPolskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Komitet Nauk o Żywności PAN ; red. Tomasz Tarko [et al.].
260 _a[Kraków :
_bOddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności],
_c2014.
300 _a282 s. :
_bil. ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
504 _aBibliogr. s. 280-282.
650 7 _aPrzemysł rolno-spożywczy
_y1990-
_vkonferencje.
_2kaba
_9124224
650 7 _aŻywność
_xjakość
_vkonferencje.
_2kaba
_954328
700 1 _aTarko, Tomasz.
_eRed.
_9124222
710 2 _aUniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków).
_bWydział Technologii Żywności.
_9124223
710 2 _aPolska Akademia Nauk.
_bKomitet Nauk o Żywności.
_9124055
710 2 _aPolskie Towarzystwo Technologów Żywności.
_bOddział Małopolski.
_4pbl
_917298
920 _a978-83-937001-3-4
942 _2z
_cBKC
999 _c59187
_d59187