000 | 01531cam a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003226635 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231113437.0 | ||
020 | _a9788393700134 | ||
035 | _a(OCoLC)894958203 | ||
040 |
_aKR 197/EW _cKR 197/EWs _dKR 197/MM _dKR U/GZs |
||
110 | 2 |
_aPolskie Towarzystwo Technologów Żywności. _bOddział Małopolski. _917298 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologia produkcji i bezpieczeństwo żywności / _cPolskie Towarzystwo Technologów Żywności, Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, Komitet Nauk o Żywności PAN ; red. Tomasz Tarko [et al.]. |
260 |
_a[Kraków : _bOddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności], _c2014. |
||
300 |
_a282 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 280-282. | ||
650 | 7 |
_aPrzemysł rolno-spożywczy _y1990- _vkonferencje. _2kaba _9124224 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xjakość _vkonferencje. _2kaba _954328 |
|
700 | 1 |
_aTarko, Tomasz. _eRed. _9124222 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja (Kraków). _bWydział Technologii Żywności. _9124223 |
|
710 | 2 |
_aPolska Akademia Nauk. _bKomitet Nauk o Żywności. _9124055 |
|
710 | 2 |
_aPolskie Towarzystwo Technologów Żywności. _bOddział Małopolski. _4pbl _917298 |
|
920 | _a978-83-937001-3-4 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c59187 _d59187 |