000 | 01612cam a2200385 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003549728 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231112925.0 | ||
020 | _a9788374178648 | ||
035 | _a(OCoLC)932198708 | ||
040 |
_aPOZN 004/MKA _bpol _erda _cPOZN 004/MKA _dWR U/JHs _dPOZN 004/PJ |
||
046 | _k2015 | ||
100 | 1 |
_aKikut-Ligaj, Dariusz. _eAutor _9124229 |
|
245 | 1 | 0 |
_aSmak gorzki w kształtowaniu jakości żywności / _cDariusz Kikut-Ligaj ; recenzja Władysław Kędzior, Stefan S. Smoczyński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. |
260 |
_aPoznań : _bWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, _c2015. |
||
300 |
_a201, [1] strona : _bilustracje (w tym kolorowe) ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
380 | _aKsiążki | ||
380 | _aPublikacje naukowe | ||
388 | 1 | _a2001- | |
504 | _aBibliografia na stronach 180-197. | ||
530 | _aDostępne również w wersji elektronicznej. | ||
650 | 7 |
_aŻywność _xsmakowitość. _2kaba _953076 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xanaliza sensoryczna. _2kaba _936366 |
|
650 | 7 |
_aŻywność _xjakość. _2kaba _936378 |
|
700 | 1 |
_aKędzior, Władysław. _eRecenzja _912694 |
|
700 | 1 |
_aSmoczyński, Stefan _d(1941- ). _eRecenzja _970521 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań). _bWydawnictwo. _eWydawca _4pbl _9100715 |
|
856 | 4 | 1 |
_uhttps://www.ceeol.com/search/book-detail?id=751751 _zDostęp bezpłatny po rejestracji w repozytorium CEEOL |
920 | _a978-83-7417-864-8 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c59189 _d59189 |