000 01612cam a2200385 i 4500
001 xx003549728
003 NUKAT
005 20241231112925.0
020 _a9788374178648
035 _a(OCoLC)932198708
040 _aPOZN 004/MKA
_bpol
_erda
_cPOZN 004/MKA
_dWR U/JHs
_dPOZN 004/PJ
046 _k2015
100 1 _aKikut-Ligaj, Dariusz.
_eAutor
_9124229
245 1 0 _aSmak gorzki w kształtowaniu jakości żywności /
_cDariusz Kikut-Ligaj ; recenzja Władysław Kędzior, Stefan S. Smoczyński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
260 _aPoznań :
_bWydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego,
_c2015.
300 _a201, [1] strona :
_bilustracje (w tym kolorowe) ;
_c24 cm.
336 _aTekst
_btxt
_2rdacontent
337 _aBez urządzenia pośredniczącego
_bn
_2rdamedia
338 _aWolumin
_bnc
_2rdacarrier
380 _aKsiążki
380 _aPublikacje naukowe
388 1 _a2001-
504 _aBibliografia na stronach 180-197.
530 _aDostępne również w wersji elektronicznej.
650 7 _aŻywność
_xsmakowitość.
_2kaba
_953076
650 7 _aŻywność
_xanaliza sensoryczna.
_2kaba
_936366
650 7 _aŻywność
_xjakość.
_2kaba
_936378
700 1 _aKędzior, Władysław.
_eRecenzja
_912694
700 1 _aSmoczyński, Stefan
_d(1941- ).
_eRecenzja
_970521
710 2 _aUniwersytet Ekonomiczny (Poznań).
_bWydawnictwo.
_eWydawca
_4pbl
_9100715
856 4 1 _uhttps://www.ceeol.com/search/book-detail?id=751751
_zDostęp bezpłatny po rejestracji w repozytorium CEEOL
920 _a978-83-7417-864-8
942 _2z
_cBKC
999 _c59189
_d59189