000 | 01121cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | xx003592042 | ||
003 | NUKAT | ||
005 | 20241231115803.0 | ||
020 | _a9788379961931 | ||
035 | _a(OCoLC)934700144 | ||
040 |
_aKR U/GK _cKR U/GK _dKR U/GKs |
||
100 | 1 |
_aSobczyk, Anna _c(technologia żywności). _9124334 |
|
245 | 1 | 0 |
_aTechnologia zbóż. _nCz. 1, _pOcena wartości technologicznej ziarna, przygotowanie do przemiału i przemiał ziarna / _cAnna Sobczyk i Joanna Kaszuba. |
260 |
_aRzeszów : _bWydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, _c2015. |
||
300 |
_a75 s. : _bil. ; _c24 cm. |
||
336 |
_aTekst _btxt _2rdacontent |
||
337 |
_aBez urządzenia pośredniczącego _bn _2rdamedia |
||
338 |
_aWolumin _bnc _2rdacarrier |
||
504 | _aBibliogr. s. 75. | ||
650 | 7 |
_aZboża _xtechnologia po zbiorze. _2kaba _9124335 |
|
650 | 7 |
_aZboża _xprzerób _zPolska _y1990-. _2kaba _9124336 |
|
700 | 1 |
_aKaszuba, Joanna _c(technologia żywności). _9124337 |
|
710 | 2 |
_aUniwersytet Rzeszowski. _bWydawnictwo. _4pbl _9101118 |
|
920 | _a978-83-7996-193-1 | ||
942 |
_2z _cBKC |
||
999 |
_c59237 _d59237 |